Italianët janë mjeshtër të picave, ndërkaq pica të shijshme ekstremisht shumë ka edhe në vendin tonë – këto janë të vërteta që askush s’mund t’i mohojë.

Por, të jeni në gjendje të krijoni një picë super të shijshme është një aftësi që e zotëroni të gjithë, por veç ju duhen përbërësit e duhur.

Peta “Dijo”

Hapi i parë që ju duhet për të realizuar picën më të shijshme është peta profesionale për picë nga “Dijo”. Është e gatshme dhe e lehtë për përdorim.

Salcë Domatesh “Castello”

Më pas duhet të keni sosin më të mirë pranë vetes, si një prej materialeve esenciale për të bërë picën perfekte në shtëpi. Nga Italia në picën tuaj.

Suxhuk boshnjak dhe Mish Viçi i Thatë “Kosaki”

Për të realizuar picën perfekte të shtëpisë, e cila do t’iu shijojë edhe më mirë se në restorant, pas vendosjes së sosit është me rëndësi radhitja e përbërësve. Një miks mes Mishi Viçit të Thatë e bën voluminoze picën tuaj, kurse suxhuku boshnjak i jep aromën e shkëlqyer që e bën të parrezistueshme picën tuaj.

Djath kaçkavall Edamer nga “Bayerland”

Pasi të vendosni materialet mbi picën tuaj, atëherë keni shumë kujdes me djathin që do të përdorni. I vetmi kaçkavall që do ta bëjë picën perfekte pa asnjë dyshim është Edamer nga kompania gjermane “Bayernland”. E shfrytëzuar nga top restorantet anë e kënd Evropës, Edamer nga “Bayernland” dallohet për shijen e tij dhe butësinë, kualitet i cili reflektohet në momentin e pjekjes së picës, duke e bërë picën të përkryer nga jashtë, e të parezistueshme në kafshimin e parë.

Këpurdha të prera “Lutece”

Pas vendosjes së kaçkavallit pica e shtëpisë kompletohet me këpurdhat e prera të cilat e bëjnë picën të duket me të vërtet magjike, e të mrekullueshme kur do ta provoni.

Për këta përbërës, apo edhe shoqërues të tjerë që ju nevojiten për të realizuar picën mund t’i gjeni në platformën unike të shitjes së produkteve ushqimore – Begmart.com, ku me një klikim porositni online përbërësit tuaj dhe ju vijnë me Transport FALAS në automjete frigoriferike.