Të enjten dhe të premten (me 6 dhe 7 maj), prej orës 09:00 deri në ora 17:00, jeni të mirëseardhur të informohuni dhe te aplikoni për punë direkt në zyret tona në Prishtinë.

Atje do të takoheni me ekipën tonë ku do të mund të prezantoni CV-të, njohuritë e juaja të gjuhës gjermane dhe gjithashtu të diskutoni mundësitë e orarit, pagës dhe kushteve të tjera.

Ne do t’ju informojmë për projektet tona dhe trajnimet e radhës, ku mund të merrni pjesë dhe të cilat janë me pagesë!

Nëse ke njohuri të avancuara të gjuhës gjermane dhe ke dëshirë të jesh pjesë e kompanisë tonë, atëherë të ftojmë të enjten dhe të premten (me 6 dhe 7 maj) tek Baruti në Prishtinë!

Adresa e saktë: Rr. Andrea Gropa / nr: 22-24 / 10000 Prishtinë.

Mirupafshim!