Emri i tij flet qartë për identitetin, por gjuha jo. Historia është ndryshe nga ajo që duket.

Në fshatin Besnik pranë Rozhajës në Mal të Zi, asnjë nuk flet shqip, si rezultat i një historie të dhimbshme dhune, imponimi dhe asimilimi.

Çfarë ka ndodhur me banorët e Besnikut? Përse ata mohojnë të shkuarën e tyre?

Për më shumë, shikojeni dokumentarin e gazetarit Marin Mema. /Top Channel/