Në kryeqytet po merr jetë Linda Premium Residence, që është kompleksi madhështor i cili do t’i japë hijeshi Prishtinës.

E ndërtuar në zonën “Prishtina e Re”, buzë rrugës A që lidhet me rrugën B dhe me qendrën, Linda Premium Residence vjen me mundësi shumë të mira për zgjedhje nga ju, ku aktualisht është në fazën e ndërtimit të katër objekteve, për të vazhduar edhe me objektet tjera që e bëjnë këtë kompleks madhështor.

E ndërtuar sipas standardeve më të larta ndërkombëtare, Linda Premium Residence ofron më të mirën për ju për gjenerata të tëra, një ambient bashkëkohor ku secili e gjen veten dhe është komod, fëmija, plaku, të gjitha gjeneratat.

Linda Premium Residence që po jetësohet me ritme të shpejta nga Al Trade Center mund të bëhet e juaja shumë thjeshtë – pasi gjithçka është e lehtë me NLB.

NLB Banka dhe Al Trade Center mundësojnë formë ideale të financimit, ku në detaje mund të informoheni duke kontaktuar.

Nuk keni arsye që të shqetësoheni për të ardhmen, sepse ajo është në duart tuaja. Me NLB bankën mund të bëheni pjesë e Linda Premium Residence, që është garancia për të ardhmen tuaj.

Shitja e Banesave tashmë po vazhdon, siguroni planin më të mirë duke financuar blerjen me NLB Bankën duke kontaktuar në:
080077770 (pa pagesë) dhe +38649777127, 049/318-676
info@altradecenter.com
altradecenter.com