Festat e fundvitit janë më afër se kurrë, e veçanërisht për Babadimrin. Por, kjo nuk i shërben atij si arsyetim për të mos i kryer ushtrimet.

Besoni ose jo, ai është shumë i përkushtuar në ushtrime fizike dhe asnjë festë nuk mund ta bindë t’i shmangë ato.

Pavarësisht se thonë që muskujt e barkut bëhen në kuzhinë, videot e mëposhtme janë dëshmi se ata muskuj skulpturohen në Polin e Veriut. /Telegrafi/