Kompania AZTECH electronics është rrjeti më i madh i dyqaneve të elektronikës në Kosovë. Si gjithmonë, AZTECH edhe këtë herë na befason me risitë në treg! AZTECH prezenton webfaqen e re 100% online, e cila e bën eksperiencen e blerjes online më të lehtë dhe të shpejtë.

AZTECH për herë të parë në Kosovë ju mundëson të bleni rrobalarësen, frigoriferin, shporetin dhe te gjitha produktet tjera elektronike nga rehatia e shtëpise tuaj.

Gjatë kësaj kampanje do të ketë shumë surpriza emocionuese, duke përfshirë edhe zbritje të pa rezistueshme!

Webfaqja e re e Aztech perveç se ofron mundësinë e blerjes 100% online, karakterizohet me një strukturë të organizuar tejet mirë që mundëson eksperience të këndshme gjatë blerjes.

Në dyqanin e ri online të AZTECH ju mund të blini kudo në Kosovë nga një gamë e mbi +10,000 produkteve të ofruara nga kategoritë e ndryshme si teknikë e bardhë, televizora, elektroshtepiake, IT, kujdesi personal e shumë tjera. Këto kategori i gjeni të organizuara me një strukturë që lehtëson shumë gjetjen e produkteve dhe bën më të këndshëm lundrimin në webfaqe.

AZTECH ka menduar edhe për ty që je në dilemë se cilin produkt me e ble, duke të ofruar mundësinë e krahasimit të produkteve.  Shpesh herë pyesim pse të blejmë një televizor me çmim ndryshe nga një televizor tjetër por që nga dizajni mund të na duket pothuajse identik. Krahasimi i dy televizorëve të mundëson me pa cilat karakteristika i veçojnë dhe të arsyeton ndryshimin që mund të kenë në çmim.

E ajo çka e bën eksperiencën e blerjes edhe më të veçantë është se tani rekomandimet për produktin e  duhur për ty dhe risitë e fundit nga teknologjia ju njofton Eksperti i AZTECH, I cili është aty për ty 24/7!

Emri Ekspert ju dha nga pasioni i flakët për teknologjinë, të cilën po pret me e nda me ju!

AZTECH ju fton të festoni gjatë hapjes se madhe sot më 22 shtator, me super produkte, super çmime dhe SUPER dhurata!