Në mënyrë që të sigurojë një ambient sa më të sigurt për stafin dhe të gjithë vizitorët, lideri i industrisë së vetura, Auto Mita, ka bërë një dezinfektim të thellë dhe profesionist në showroom-in e vet.

Auto Mita njihet për showroom-in më modern në vend, ndërkaq tani edhe e ka trajtuar atë siç duhet duke e dezinfektuar në mënyrë të thellë.

Dezinfektimi profesionist dhe i thellë bën që showroom-i të jetë plotësisht i sigurt për PËRPLOT 21 DITË!

Ata kanë bërë të ditur se vazhdimisht do ta kryejnë procesin e dezinfektimit për të siguruar ambient të sigurt.

Përndryshe, Auto Mita është duke funksionuar me kapacitet të reduktuar dhe punët administrative stafi po i kryen nga shtëpia.