Modeli R8 të cilit i janë shtuar kuajfuqitë, duke ia ngritur në total prej 2,500 njësive, ka arritur që brenda 800 metrave të ngrejë shpejtësinë deri në 393 kilometra në orë.

Derisa, në shtegun prej 400 metrave, ia ka dalë të lëvizë me afro 300 kilometra në orë, transmeton Telegrafi.

Megjithëse këto shpejtësi janë rekorde, nuk konsiderohen zyrtare sepse ngasja ishte legale dhe e pa autorizuar.

Lidhur me këtë arritje, nuk janë deklaruar as nga Audi, sepse me shtimin kaq të madh të kuajfuqive, makina nuk do të lejohej të vozitej në rrugë. /Telegrafi/