Së paku gjysma e makinës, është kthyer në skarë

Vetura e ndarë në mes, është kthyer në një skarë luksoze, e cila mund të kapet për një tjetër dhe të shfrytëzohet për ndonjë shëtitje në ambient të hapur, transmeton Telegrafi.

Gjenerata e gjatë e modelit A7, është kthyer në diçka të cilën Audi as që do ta mendonte, ndërsa nuk e ka humbur dukjen origjinale, së paku të pjesës së pasme.

Në pjesën ku do duhej vendosur bagazhi, janë vënë bombolat e gazit, të cilat e furnizojnë sistemin e skarës me gaz dhe e sjellin zjarrin për pjekje.

Kur të jetë përfunduar, mekanizmi mund të largohet me lehtësi, që të pastrohet, deri në përdorimin tjetër.

Të kthyerit e një Audi A7 një një skarë luksoze, nuk është parë më herët, por duket se është një ide shumë e mirë. /Telegrafi/

View this post on Instagram

Not exactly a cool truck but I saw this in the parking lot tonight 🤨 #wtf #audiBBQ – Thoughts?🤔

A post shared by Mudd (@jeepcj79) on Sep 23, 2019 at 5:32pm PDT