Duke i kushtuar dy orë punë në ditë për 37 vjet dhe shpenzuar mbi 15 mijë funte, ju mund të keni gjithashtu një oazë të tillë në një zemër industriale.

Këtë e ka dëshmuar edhe çifti i dedikuar Tony dhe Marie Newton, të dy 71 vjeç, të cilët, që nga lulet e shumta, e kanë mbushur kopshtin e tyre dhe me bimë të tjera të bukura.

Gjyshja Marie kishte filluar të kujdesej për kopshtin e tyre në vitin 1982, pasi doli në pension si projektues transporti.

Dhe kjo i është shpaguar, pasi që çifti ka fituar Kopshtin më të mirë të Britanisë në Walsall, West Midlands.

Kopshtit të tyre i është vënë emri “katër stinët”.

Maria tha: “Ka mbi 3.000 bimë, aq shumë sa as unë nuk mund t’i numëroj”.

Marie shtoi: “Kemi pasur më shumë se 14.000 njerëz nga 48 vende të ndryshme, si vizitorë gjatë viteve”. /Telegrafi/