Për shumicën e njerëzve, krijimi i një dordoleci bore është punë e vështirë, por një familje në Kolorado i çoi gjërat në një tjetër nivel.

Sipas BBC, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për Morn Mosley dhe pesë vëllezërit e motrat e tij që kaluan dhjetë orë duke punuar në modelin e këtij viti të një gjarpri i cili ka kënaqur vendasit.

Por “punimet” e tilla të kësaj familje fituan popullaritet në vitin 2019 kur skulptura e tyre tigër u shpërnda gjerësisht në mediat lokale.

2021 Snow Sculpture.
My sisters and my brother killed it!
“Snake Den”

#snowsculpture #snowsnake #denver #colorado #snow #sculpture #snowdays

Posted by Melvin Mosley on Saturday, February 27, 2021

Ndërkohë që gjarpri i bërë së fundmi thuhet se ka një gjatësi prej rreth 23 metrash dhe është në kopshtin para shtëpisë së nënës së tij.

Siç bëhet e ditur, grupi krijoi formën e kafshës përpara se të përdorte bojë me llak për të shtuar ngjyrën dhe hijen.

“Babai im do t’i bënte ata me ne kur ishim më të rinj”, i tha ai BBC. “Ne thjesht përpiqemi të argëtohemi herë pas here dhe të krijojmë një për hir të kohërave të vjetra”.

Dhe skulptura ka tërhequr shumë interes nga kalimtarët dhe fqinjët.

“Ata të gjithë ndalen për të bërë fotografi”, ka thënë ndër tjerash Mosley. /Telegrafi/