Kanadezi Serge Belo, cili njihet për shumë durim, së bashku me 100 vullnetarë ai kaloi orë të tëra në aranzhimin e gotave të plastikës, për të bërë atë që mund të shihni më poshtë.

Belo ka mbushur të gjitha gotat e plastikës me ujë shiu dhe pastaj shtoi pak ngjyrë. Ai përdori 15 mijë litra ujë dhe mbi një kilogram ngjyrë!

Vullnetarët e tij e ndihmuan në rregullimin e kupave plastike gjatë gjithë kohës, por asnjëri prej tyre nuk e dinte se çfarë po bënin saktësisht.

Pas 62 orëve, Belo përfundoi atë që kishte në mendje. Rezultatin mund ta shihni më poshtë. /21Media/