0Shares

Familja Mbretërore gjithmonë din si të vishet për ngjarje të rëndësishme. Efekti ‘Kate Middleton’ veçse është dokumentuar mirë, ndërsa shumica e njerëzve ua kanë zili familjes mbretërore për rrobat që i posedojnë – megjithatë, shumë pak njerëz e dinë se kjo familje gjithmonë duhet ta marrë me vete një kostum për të cilin nuk keni dëgjuar!

Çdo herë që një anëtar i Familjes Mbretërore largohet nga shteti duhet ta merr me vete një kostum të zi, në rast se një nga të afërmit e tyre vdes.

Kjo i siguron ata që kur të rikthehen në Mbretërinë e Bashkuar të shihen me respekt nga populli dhe t’i përshtaten disponimit kombëtar! /Telegrafi/

 

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)