E ardhmja e Camaro me djegie të brendshme është e pasigurt, pasi një raport i ri sugjeron që një veturë me një histori të gjatë mund të kalojë në një kapitull të ri, plotësisht elektrik.

Automotive News kohët e fundit raportoi se si Chevrolet Camaro ashtu edhe Malibu do të braktisin produktet e tyre standarde dhe do të “refuzojnë” brezin aktual të paktën këtë me motorë me djegie të brendshme.

Ata kështu do t’i lënë vendin versionit elektrik të sedanit në vitin 2024, megjithëse nuk është e qartë nëse të dy do të zëvendësohen ose emrat e modeleve ekzistues me GM që ofrojnë dy automjete të ndryshme do të përdoren më poshtë.

General Motors ka premtuar se do të shkojë për automjete plotësisht elektrike deri në vitin 2035, por deri më tani shumica e automjeteve për të cilat kemi dëgjuar kanë qenë SUV ose kamionçina.

Por tani për tani ne mund të themi se duhet të përgatitemi për Camaro elektrike. /Telegrafi/