Al Trade Center po bën revolucion të madh në urbanizëm duke kontribuar jo vetëm për të krijuar ambiente të mrekullueshme për jetesë, por edhe duke i kontribuar bukurisë urbanistike të vendit tonë.

Në rrugën “Nëna Tereza” në Fushë Kosovë ka filluar të jetësohen dy komplekset e reja nga Al Trade Center.

“Linda 9” dhe “Linda 10” janë dy komplekset që po jetësohen, në një planifikim unik dhe arkitekturë të veçantë.

Këto komplekse gjenden afër BAU Market dhe Al Trade Market në Fushë Kosovë, që i bën këto komplekse lehtë të qasshme për të gjithë.

Të flasim për këto dy komplekse, nuk do të na mjaftojnë as orë të tëra për të përshkruar karakteristikat e tyre si objekte bashkëkohore.

Me siguri të hatashme, hapësirë të mjaftueshme për parking, kënd të dedikuar për fëmijë, e shumë karakterika tjera, i bëjnë këto dy komplekse një mundësi për të mos u humbur nëse plani juaj afatgjatë është afër kryeqytetit.

Karakteristikat e përgjithshme të “Linda 9” dhe “Linda 10”:

• Objekti është i pajisur me ashensorë të cilësisë së lartë;
• Ngrohje qendrore;
• Oxhak dhe Ventilim;
• Furnizim me ujë nga Batllava 24/h, si dhe rezervuar;
• Dritare nga PVC, 3 gomza, 3 xhama dhe xham 4 stinor, roleta të jashtme nga alumini;
• Termoizolim i jashtëm me lesh guri dhe tulla të fasadës;
• Dyer të blinduara dhe dyer të brendshme CPL;
• Ndarja në mes të banesave me dy mure dhe izolim akustik;
• Monitorimi i objektit me kamera nga tekniku 24/7;
• Dysheme laminati dhe pllaka qeramike;
• Ventilim me sistem të avancuar;
• Hapësirë e dedikuar për komunitetin;
• Vendparkingtë jashtëm, nëntokësor dhe depo;
• Hapësirë gjelbëruese dhe kënd i dedikuar për fëmijë;
• Mirëmbajtje me shtëpiak të dedikuar;

Bëhuni të lumtur, bashkë me Al Trade Center! Për t’i blerë banesat dhe lokalet afariste dhe për më shumë informata:
080077770 (pa pagesë) dhe +38649777127, +38649216530
info@altradecenter.com
altradecenter.com

/Telegrafi/