Apple ka zbuluar se ata tani kanë arritur të prodhojnë më shumë se 20 milionë maska për fytyrë për të ndihmuar në luftimin e koronavirusit, maskat do t’u dërgohen punëtorëve shëndetësorë.

Kompania gjithashtu ka zbuluar se ata kanë punuar në disa mburoja të fytyrës që mund të përdoren nga mjekët, infermierët dhe punëtorët e tjerë primar shëndetësorë për t’i mbrojtur ata nga virusi.

Lajmi u bë i ditur nga drejtori ekzekutiv i Apple, Tim Cook dhe ju mund të shihni se çfarë ai kishte për të thënë në lidhje me këtë, në videon më poshtë.