0Shares

Apple është edhe një herë duke shitur produktet e Nokia’s nëpërmjet dyqanit te saj online, dhe ato duhet të jenë në dispozicion në dyqanet e saj fizike të shitjes me pakicë së shpejti.

Kjo nuk është një gabim – ne jemi natyrisht nuk jemi duke folur për telefona këtu, edhe pse gjithnjë e më shumë pajisjet e Nokia në Android kanë filluar të shfaqen.

Apple definitivisht nuk do të ofronte ato, por ajo është e etur për të shitur një pajisje shëndetësore nga Nokia.

Këto produkte, duke filluar nga shkallët për termometra deri në monitoruesit e presionit te gjakut, kanë qenë më parë nën markën Withings.

Nokia bleu Withings vitin e kaluar dhe i ka riemëruar që të gjitha këto pajisje, duke përdorur markën e vet.

Pra, shkallët Nokia Body Cardio dhe Body+ janë gati për shitje nga Apple, siç janë Thermo dhe BPM +. Apple kishte shitur produkte origjinale Withings, por pastaj disa padi lidhur me patenta të ngritura nga Nokia bënë një ndalesë të këtyre shitjeve.

Një zgjidhje ligjore lidhur me këto padi u arrit në mes të dy kompanive në maj, dhe kjo hapi rrugën për pajisjet shëndetësore Nokia të jetë në dispozicion në dyqanet e Apple.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)