Aplikacioni i ri për takime pritet “ta rrënojë” Tinderin! I emërtuar thjeshtë Hater, ky aplikacion i bashkon çiftet bazuar vetëm në gjërat të cilët partnerët potencialë nuk i duan, i urrejnë.

Për fillim, janë vënë rreth 2.000 pyetje (tema) për të cilat duhet dhënë qëndrimet tuaja, ndërsa përdoruesit e regjistruar do të mund të vendosin në bazë të përgjigjeve se kush u përshtatet dhe me të cilin mund të dalin në takim.

Krijuesi i këtij aplikacioni tha se e tëra filloi si një shaka, por në fund doli se njerëzit kanë më shumë simpati ndaj atyre që nuk i duan gjërat e njëjta si ata, sesa ndaj atyre që kanë interesime të përbashkëta.

Në fund duhet cekur se aplikacioni Hater do të gjendet në treg prej 8 shkurtit. /Telegrafi/