Facebook i cili operon aplikacionet më të mëdha të mesazheve në botë vazhdon eliminimin e ngadaltë të konkurrencës.

Kompania amerikane Instagram ashtu edhe WhatsApp dhe tani flitet që të gjitha këto aplikacione t’i bashkojë në një vend, transmeton Telegrafi.

Por fatmirësisht, ka shumë aplikacione të mesazheve që nuk janë në pronësi të Facebook për të komunikuar me miqtë dhe familjen që janë të lehta, të sigurta, private dhe të besueshme.

Këtu janë disa aplikacione të mesazhesh që nuk janë në pronësi të Facebook:

1. Signal

2. iMessage

3. Google Duo

4. Zoom /Telegrafi/