Të jetuarit në apartamentet penthouse është diçka që shumica e njerëzve e preferojnë.

Lartësia e apartamentit me pamjen unike prej xhamave dhe tarracat e gjelbra janë vetëm disa prej karakteristikave unike që apartamentet penthouse në kompleksin Linda Premium Residence i ofrojnë.

Me hapësira 170.663 metrave katrorë, penthouse në Linda Premium Residence ofron:

– Parahyrjen
– Koridorin
– Qëndrimin ditor
– Kuzhina
– 2 dhoma të gjumit
– Banjo
– Depo
– Tualet
– Tarracë

Krahas hapësirës gjigante e rehatisë së pa kontestueshme, banorët e Linda Premium Residence kanë edhe shumë benefite tjera, duke përfshirë:

– Sistemin Smart Home
– Dritaret nga PVC 90mm
– Fshesa me sistem inovativ të pastrimit
– Kopsht për fëmijë
– Parking të mjaftueshëm
– Vëzhgim 24/7 me kamera
– Pishinë
– Fitnes
– Saunë & Spa, etj.

Për t’u bërë pjesë e këtij kompleksi që i përmbush të gjitha standardet evropiane, kontaktoni Linda Premium Residence në:

0800 77 770 (pa pagesë), +383(0)49 777 127+383(0)49 318 676, +383(0)44 976 777
info@altradecenter.com
www.altradecenter.com