Deputeti Rafiz Aliti nga BDI, pas seancës së sotme të Kuvendit tha se votova për dy projektligjet e dorëzuara të LSDM-së, kurse janë hedhur poshtë gjatë votimit në Parlament. Bëhet fjalë për ndryshim Ligjin për Mbrojtjen e Dëshmitarëve dhe vazhdimësinë e PSP-së, përcjell Telegrafi Maqedoni.

‘Nuk dua që opozita të ketë alibi se ne nuk duam zgjedhje. Ne jemi gati të ketë zgjedhje më 11 dhjetor. BDI qëndron në atë se PSP duhet të bëjë punën e dhe detyrën e saj. Ne dhe partitë e tjera u kemi dhënë atyre besimin dhe vlerësoj se ne duhet të punojnë në bazë të ligjit’, theksoi Aliti. /Telegrafi/

Kështu votuan deputetët shqiptarë për ”dëshmitarët e mbrojtur” (Dokument) Kështu votuan deputetët shqiptarë për ”dëshmitarët e mbrojtur” (Dokument)