LAJMI I FUNDIT:

Al Trade – partneri juaj i besueshëm për një vendbanim të ri të cilësisë së lartë në Kompleksin Linda në Fushë Kosovë

Al Trade – partneri juaj i besueshëm për një vendbanim të ri të cilësisë së lartë në Kompleksin Linda në Fushë Kosovë

Gjetja e një vendbanim që plotëson të gjitha kërkesat dhe nevojat tuaja mund të jetë mjaftë sfiduese. Secili dëshiron një vendbanim sa më komod, efikas dhe të vendosur në një zonë me hapësira të gjelbërta, por dhe që plotëson të gjitha nevojat e jetesës.

E një vendbanim të tillë patjetër që do ta gjeni në kompleksin Linda në Fushë Kosovë – kompleks ky i cili ofron ndërtim me cilësi të lartë, një shumëllojshmëri zgjedhjesh dhe një hapësirë jetese komode që plotëson të gjitha nevojat tuaja.

Ajo çka e veçon kompleksin Linda është cilësia e ndërtimit. Nga bazamenti deri tek prekjet përfundimtare, çdo detaj është punuar me përpikëri për të siguruar qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi. Apartamentet kanë materiale të cilësisë së lartë që jo vetëm ofrojnë integritet strukturor, por gjithashtu krijojnë një ambient tërheqës.

Krahas cilësisë së ndërtimit, në kompleksin Linda ju gjeni një sërë zgjedhjesh. Pavarësisht nëse jeni  duke kërkuar një banesë me një dhomë gjumi ose me tre dhoma gjumi – tek Linda ka zgjidhje që plotëson nevojat tuaja.

Në Kompleksin Rezidencial Linda, hapësirat e gjelbra janë pjesë përbërëse e dizajnit. Kompleksi përmban parqe të bukura që ofrojnë një qetësia nga përditshmëria e lodhshme dhe me shumë punë. Banorët e këtij  kompleksi mund të shijojnë vrapim në mëngjes, si dhe fëmijët mund të luajnë në hapësirat e dedikuara për ta.

Kompleksi banesor Linda në Fushë Kosovë është një investim i shkëlqyeshëm për këdo që kërkon një hapësirë jetese cilësore.

Kompania Al Trade nuk ka kursyer asnjë përpjekje për të siguruar që çdo apartament të ndërtohet sipas standardeve më të larta, duke ofruar një hapësirë jetese të qëndrueshme, komode dhe me efikasitet energjie. Me një shumëllojshmëri të madhësive dhe stileve të apartamenteve për të zgjedhur, mund të jeni të sigurt se do të gjeni vendbanimin e përsosur që i përshtatet nevojave tuaja.

Për më tepër, hapësirat e gjelbra, ashensori, muret dhe dritaret me izolim termik dhe sistemi i ngrohjes qendrore ofrojnë rehati dhe komoditet të shtuar për të gjithë banorët.

Jeto i lumtur me Al Trade!

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Al Trade Center

E-mail: info@altradecenter.com

Nr.tel: 049 777 127 / 049 318 676 / 044 976 777 / 0800 77 770/ 043 989 111

Artikull i sponzorizuar