LAJMI I FUNDIT:

Al Trade Center vazhdon të kontribojë në zhvillim të arsimit në të gjitha komunat e Kosovës!

Al Trade Center vazhdon të kontribojë në zhvillim të arsimit në të gjitha komunat e Kosovës!

Jeni mësuar ta shihni si lider në fushë e ndërtimit por a jeni në dijeni edhe për anën tjetër të Al Trade, pra për kontribut dhënien në fushën e arsimit. Me një fjalë Al Trade Center pranë jush në të gjitha sferat.

Në Poklek të Ri të Drenasit, nxënësit e shkollës fillore SHFMU “Gani Syla”, nga sot do ta kenë më të lehtë procesin mësimor.

Tash e tutje, në dispozicion të tyre, do të jetë edhe kabineti i informatikës që i plotëson të gjitha kushtet për zhvillim të mirëfilltë të orëve të mësimit.

Kjo, falë Al Trade Center, që vazhdon të kontribojë në zhvillim të arsimit.

Gjatë kohës së pandemisë, të gjithë e kemi parë rëndësinë e teknologjisë në mësim, e sidomos mungesën e kompjuterëve dhe pajisjeve tjera përcjellëse.

Duke shpresuar se ky kontribut do të ndikojë sadopak në zhvillimin e arsimit në vend si dhe të jetë shembull edhe për bizneset tjera, Al Trade uron që nxënësit tanë të kenë të ardhmen që meritojnë!

Al Trade Center – Së bashku jemi të lumtur!

Artikull i sponzorizuar