LAJMI I FUNDIT:

Me aksion të çmendur katër ditor po bëhet edhe hapja e marketeve të Kipper në Kosovë

Me aksion të çmendur katër ditor po bëhet edhe hapja e marketeve të Kipper në Kosovë

Kipper është rrjet i njohur i marketeve në Maqedoninë e Veriut, që ka mbi 100 markete në shtetet fqinje e që nga e enjtja po bën hapjen e pikave të saj edhe në Kosovë.

Duke lënë anash ofertat për Black Friday, Kipper po u uron mirëseardhje të gjitha konsumatorëve qysh nga e enjtja me aksion të çmendur katër ditor në të gjitha produktet.

Interesi i konsumatorit vjen gjithmonë në rend të parë për Kipper, pasi është kompani tek e cila cilësia e produkteve është më e lartë se sa çmimet e tyre.

Ky aksion katër ditor pra vlen për të gjitha produktet duke filluar nga ato ushqimor deri tek ato higjienik, andaj mos hezitoni por përfitoni nga kjo mundësi të cilën Kipper po e ofron për ju.

Për çdo produkt që nuk ju pëlqen ose ndaheni të pakënaqur ju mund ta ktheni pavarsisht nëse e keni marrë me zbritje.

Pra që nga dita e Enjte me 24 nëntor, ju do të keni mundësi të bëni pazar në Kipper në këto pika:

-Ferizaj, në rr. Atrit Bytyqi

-Greme, në rr. Enver Topalli

-Lipjan, në rr.Hajredin Bajrami

-Shtime, në rr. Komandant Kumanova

Hapja më madhështore e Kipper po bëhet me super aksion për ju andaj mos ngurroni dhe bleni me super çmime produkte të ndryshme në të gjitha pikat e hapjes në Kosovë.

Artikull i sponzorizuar