Një aksident i rëndë mbrëmë ka ndodhur përballë Kuvendit të Maqedonisë, ku një makinë ka përplasur një motoçikletë.

Siç mësohet, në këtë aksident të rëndë janë plagosur dy veta. Policia theksoi se deri tek aksidenti erdhi kur motoçikleta ka kaluar në anën tjetër të korsis dhe është përplasur nga një makinë e tipit “Fiat”.

Dy veta që ishin në motoçikletë kanë pësuar lëndime të rënda trupore dhe janë shtrirë për trajtim në spitalin “Shën Naum Ohridski”.