Një burrë vendosi ti bëjë disa ushtrime afër oqeanit ndërsa stuhia ishte shumë e madhe.

Ai filloi të shtrihej dhe të ngrohej për stërvitje, dhe një valë e përmbyti fillimisht, dhe jo shumë më vonë, një valë tjetër edhe më e madhe e mbuloi plotësisht dhe e rrëzoi atë.

Videoja u postua në kanalin e tij nga RM Videos. /Telegrafi/