Insistojmë dhe do ta realizojmë vetingun në të gjitha sferat e jetës shoqërore duke filluar nga gjyqësori, por edhe në të gjitha institucionet shtetërore, pasi në këtë mënyrë do të luftojmë vetëm korrupsionin dhe ekstremizmin. Me funksionimin e sundimit të ligjit ne do të jemi më afër vlerave evropiane, do të bëhemi anëtarja e 30-të e NATO-s deri në fund të këtij viti ose fillimin e ardhshëm. Ne jemi të gatshëm të përballojmë të gjitha sfidat që ka rruga drejt BE-së.

Këtë e theksoi lideri i BDI-së, Ali Ahmeti në Kërçovë sot në një fjalim në Asamblenë Zgjedhore ku u zgjodh një kryetari i ri i degës së partisë për qytetin.

“Në një tubim zgjedhor ku morën pjesë të gjithë kryesia e partisë dhe zyrtarë të tjerë të partisë, Ahmeti iu referua asaj që ata kanë bërë në 18 vitet e fundit, për të cilën ai thotë se do të shkruaj historia. Ne kemi qëndruar të vetja në vendin tonë, kemi “vrarë” frikën, u kemi rikthyer krenarinë shqiptarëve. Në të ardhmen do të punojmë në përgatitjen e brezave të rinj për BE dhe NATO”, tha Ahmeti./Telegrafi/