Në familjet kosovare mbretëroi atmosferë e këndshme gjatë fundvitit, pasi e gjithë diaspora ishte bashkuar me familjet e veta pas një viti të gjatë pandemik me pamundësi të ardhjes në Kosovë.

Por, buzëqeshjen në familjet tuaja mund ta mbani prezentë prej kudo që jeni në diasporë.

Platforma unike kosovare, Begmart.com, mundëson që personat nga kudo që janë në diasporë të qëndrojnë afër familjare duke i mbështetur me BLERJE TË HARÇIT online.

Qysh me porositë në Begmart? 

– Shfletoni produktet në Begmart.com
– Përzgjedhni produktet që dëshironi në shportën tuaj
– Zgjidhni lokacionin e familjes tuaj ku do të shkojë porosia si befasi
– Pagesa 100% e sigurt online me Credit Card
– Dërgesa e shpejtë dhe transporti FALAS

Pse mos t’i befasoni familjarët dhe të riktheni buzëqeshjen në fytyrat e tyre në këtë dimër të ftohtë?

Me Begmart.com – afër shpisë, afër zemrës!