Më 27 korrik 2019 Jaden ‘Wolfiez’ Ashman nga Essex i Mbretërisë së Bashkuar doli i dyti në kategorinë e dueleve të Kupës së Botës në Fortnite.

Në moshën 15 vjeç, ai u bë lojtari më i ri i esports që fitoi një milion dollarë (750,000 pound), transmeton Telegrafi.

Në atë kohë ai kishte premtuar se do t’i blinte nënës një shtëpi të re.

Një vit më vonë, Reporteri i Lojërave të Newsbeat, Steffan Powell e vizitoi atë për të parë nëse milioneri i ri e mbajti premtimin e tij.

Dhe ai e kishte mbajtur premtimin – ai i kishte blerë shtëpinë nënës së tij pas një viti. /Telegrafi/