Në këtë ilustrim fshihet një ndërhyrës – sa kohë ju duhet që ta dalloni?

Enigmat na detyrojnë të mendojmë jashtë suazave të zakonshme dhe në zgjidhjen e tyre gjithmonë është e nevojshme të kemi edhe një përqendrim të shkëlqyeshëm dhe shikim të mirë.

Dhe derisa disa enigma i zgjidhim në çast, disa të tjera vërtet na lodhin, transmeton Telegrafi.

Enigma në fillim të këtij teksti ka bërë një rrëmujë të vërtetë në internet, sepse 93 për qind e njerëzve të cilët kanë provuar ta zgjidhin nuk ia kanë arritur për më pak se 10 sekonda.

A do të keni ju fatin më të mirë?

Reklama

E gjitha që duhet të bëni është të gjeni germën e cila dallohet nga të tjerat.

Reklama

Për ta zgjidhur më lehtë këtë enigmë, përqendrohuni në pjesën e sipërme të ilustrimit.

Nëse ende nuk keni arritur ta gjeni germën e cila është e ndërfutur në këtë ilustrim, shikoni zgjidhjen në vijim.

Duket se nuk ishte aq e vështirë të gjeje shkronjën “O” në detin e shkronjave “Q”.

Sa kohë ju është dashur për ta dalluar atë? Ndajeni me ne përmes komenteve. /Telegrafi/