Në ceremoninë e ndarjes së çmimeve prestigjioze “Superbrands”, Artan Ibrahimi, drejtor i “Superbrands” për Kosovë dhe Shqipëri u shpreh mirënjohës për të gjithë anëtarët e këshillit të “Superbrands”të cilët kanë bërë përzgjedhjen e brendeve më të mira për vitin 2016.

Me çmimin “Superbrands 2016” u nderuan këto kompani:

“ABI”, “Active Baby”, “AL-Petrol”, “Albi Mall”, “ASGETO”, “Auto Sherreti”, “AZTECH”, “Besa Security”, “Beta”, “Birra Peja”, “Buquku”, “Dast”, “Deutche kolor”, “Diageo”, “Ducato di Mantova”, “Emona”, “Eurosig”, “Fibula”, “IPKO”, “Medruplast”, “Missini”, “Inuka”, “PI Communications”, “Pozhegu Brothers”, “Sirius”, “Stone Castle”, “Universum”, “Viprint”, “Vita”.

Ndërkaq me “Superbrands” në kategorinë e partnerëve është shpërblyer edhe “Telegrafi” së bashku me “Audio Store”, dhe “Grand Decor”./Telegrafi/