Nëntë persona kanë marrë lëndime më të lehta trupore në 11 aksidente që janë regjistruar gjatë 24 orëve të kaluara në Shkup.

Janë dënuar 31 vozitës që janë lëvizur me shpejtësi më të madhe nga ajo e lejuara. Nga komunikacioni janë përjashtuar 24 persona para se të marrin lejen e vozitjes si dhe 13 automjete tv paregjistruara, njofton Telegrafi Maqedoni.

Janë shqiptuar 75 dënime për parkim jo të rregullt ndërsa automjeti i posaçëm i quajtur “merimanga” ka ngritur 63 automjete.

Katër vozitës kanë kaluar udhëkryqin në të kuqe, 16 nuk kanë përdorur rripin e sigurisë, 20 kanë përdorur celularin./Telegrafi/