Gjatë stinës së verës, bashkë me plazhin, muzikën dhe pijet pranë, përveç që është koha për pushime e relaksim është edhe koha e përkryer për të u larguar nga puna e përgjegjësit dhe me u marr me vetën tënde.

A jeni i lumtur?

A jeni aq produktiv sa duhet?

A po mendoni që jeni duke e përmbushur potencialin tuaj të plotë?

Libri është përgjigjja më perfekte e këtyre pyetjeve.

Lexo dhe kupto sa i lumtur je, kupto si ta arrish edhe më tepër lumturinë me anë të këtyre librave që Libraria Dukagjini ju sugjeron për të lexuar.