Në skenën e madhe, personazhet e njohur botërorë duket që nuk i përkasin kësaj bote. Ata duken aq perfektë, sa ne mendojmë se nuk kanë asnjë defekt.

Mirëpo, edhe personazhet e njohur si të gjithë njerëzit kanë momentet e tyre në jetë që nuk kanë dëshirë as të zbukurohen dhe as t’i japin rëndësi pamjes së jashtme.

Pra, me pak fjalë e kanë lënë veten pas dore. Cilët janë këto personazhe?

Shikoni në fotot e mëposhtme:

10. Jennifer Love Hewitt

9. Eva Longoria

8. Kelly Clarkson

7. Russell Crowe

6. Tyra Banks

5. Kelly Osbourne

4. Vin Diesel

3. Kate Winslet

2. Jennifer Lawrence

1. Adele