Të hënën pasdite nga Strehimorja e Fëmijëve në Prishtinë është raportuar se një fëmijë i gjinisë mashkullore është larguar dhe nuk dihet për fatin e tij.

Kështu thuhet në raportin e 24 orëve të fundit të Policisë së Kosovës.

“Policia është duke e hetuar këtë rast”, thuhet në këtë njoftim. /Telegrafi/