Vitet e suksesshme janë prapa kompanisë Sony Interactive Entertainment pasi arritën rezultate të pabesueshme me shitjen e konzollave PlayStation 5, dhe me të njëjtat plane hynë në vitin 2023, por gjithashtu rritën disponueshmërinë e këtyre konzollave në mbarë botën.

Isabelle Tomatis, zëvendëspresidente “Brand dhe Hardware SIE” tha se PlayStation 5 u prezantua dy vjet më parë kur disa nga video-lojërat e bëra për këtë konzollë u prezantuan God Of War Ragnarok, Ratchet & Clank: Rift Apart, Gran Turismo 7, Horizon Forbidden West dhe Returnal, të cilat shfaqën krijimtarinë e jashtëzakonshme të zhvillimit të lojërave dhe përvojën që përdoruesit përjetuan duke luajtur këta tituj në platformat SIE.

Reklama

“Faleminderit të gjithë fansave tanë për durimin tuaj, ndërsa luftuam me kërkesën e paprecedentë për tastierë PlayStation 5 në një kohë sfidash globale. Tani, nëse doni ta blini këtë konzollë, mund ta bëni shumë më lehtë se më parë, në dyqanet përreth botën”, tha Tomatis.

Reklama

Ajo shtoi se përdoruesit në SHBA, Britaninë e Madhe, Francë, Gjermani, Holandë, Belgjikë dhe Luksemburg gjithashtu mund ta bëjnë këtë përmes kanaleve zyrtare, direkt nga PlayStation, si dhe shitësve me pakicë në mbarë botën.

Në mënyrë unike “Live from PS5” ata prezantuan titujt që janë bërë për këtë konsolë në vitet e kaluara dhe kështu kanë prezantuar grafikë të pabesueshme, si dhe kanë paralajmëruar tituj të rinj si: Assassin’s Creed Mirage, Final Fantasy XVI, Hogwarts Legacy, Marvel’s Spider-Man 2, Resident Evil 4: Remake dhe Street Fighter 6 si dhe zgjerimet Destiny 2: Lightfall dhe Horizon Forbidden West: Burning Shores.

Reklama

“2023 do të jetë një vit i jashtëzakonshëm për lojtarët e PS5”, tha SIE. /Telegrafi/