Lëvizja Vetëvendosje mbajti sot zgjedhjet për kryetar të partisë, ku kandidat i vetëm për kryetar në mandatin e ardhshëm trevjeçar ishte Albin Kurti.

Pas mbylljes së vendvotimeve ka nisur proces i numërimit.

Komisioni Zgjedhor Ad-hoc i formuar për të përcjellë procesin zgjedhor është duke marrë rezultate nga të gjitha qendrat e degëve të Lëvizjes Vetëvendosje.

Askush nuk ka Lëvizja Vetëvendosje nuk ka pranuar të flasë rreth rezultateve preliminare dhe kohën kur do të dihen ato. /Telegrafi/