LAJMI I FUNDIT:

ZEMRA

ZEMRA

Poezi nga: Nikos Kazantzakis
Përktheu: Maksim Rakipaj

Reklama

Ke parasysh disa vela
me mijëra mballoma, arnime,
të kuqe, të zeza, të verdha,
qepur me spango të ndryshme,
ama qëndrojnë për bukuri
dhe në më fuqishmet stuhi?
Njësoj si zemra ime.