Është i mirë në krevat, këtë e shihni qartë. Tani është çështja a është i mirë për lidhje serioze. Për ta kuptuar këtë, kushtoni kujdes pozës të cilën e do më së shumti

Poza do t’ju zbulojë se çfarë tipi është edhe para se ta njihni mirë. Natyrisht, ky test vlen për fatlumet të cilat kanë gjetur mashkullin të cilit pozat nuk ia caktojnë (jo)mundësitë, por afinitetet.

Meshkujt mund të vlerësohen sipas këpucëve dhe rrobave dhe mënyrës së joshjes, mirëpo do të mësoni më shumë për të në shtrat, edhe nëpërmjet pozave.

Po ju zbulojmë se çfarë tregojnë për mashkullin pozicionet e seksit, transmeton Telegrafi.

Pozën misionare e praktikojnë meshkujt që kanë mungesë kreativiteti, të cilët kurrë në shoqëri nuk kanë qenë të veçantë, por kanë ecur pas saj. Dhe meqë nuk janë të shkathët në joshjen e femrave, në këtë pozë ndihen shkëlqyeshëm, sepse e ndiejnë veten superiorë.

Stilin doggy e praktikojnë meshkujt të cilëve burim kryesor i njohurisë dhe i inspirimit u janë filmat pornografikë. Ndërkaq, gjatë seksit nuk e shohin partneren por fantazojnë për ndonjë person me vithe të mëdha, të tipit të Kim Kardashianit.

56808290

Seksin në këmbë e praktikojnë “të fortët” fjalëshumë, për të cilët ky është një rast që të shohin muskujt e tyre në aksion. Ndërkaq, partneren e konsiderojnë si objekt të dorës së dytë.

Poza 69 gjithashtu tregon përvojën e pasur nga filmat pornografikë. Mirëpo tregon edhe në faktin që mashkulli mendon që është zot në seks. Ndërkaq në të vërtetë, vetëm përsërit atë që ka parë në ekran.

Pozën e kaubojit e adhurojnë tipat të cilët janë dembelë të mëdhenj. Dëshirojnë të jenë pasivë dhe të mos bëjnë gjë. Mirëpo kur është fjala për kënaqësinë, nuk dëshirojnë ta humbin. Nuk e kanë atë energji në hulumtime, ndaj nëse u prin fati, nuk do të humbin kohë duke hulumtuar në internet.

Poza e kundërt e kaubojit megjithatë është variant më i mirë, sepse është fjala për tipin i cili dëshiron të shohë se çfarë bën. Dhe me këtë rast do të kënaqë edhe partneren, ashtu siç duhet. E pra, nëse hasni në tipin e tillë, mos e lini t’ju iki nga duart, është më i miri nga të gjithë të tjerët. /Telegrafi/