LAJMI I FUNDIT:

ZBRITJE MAGJIKE në Ciao Berto – 15% deri 50% zbritje

ZBRITJE MAGJIKE në Ciao Berto – 15% deri 50% zbritje

Ciao Berto, prodhuesi i njohur i mobilieve në Kosovë, po feston përvjetorin e saj me zbritje të mëdha. Konsumatorët do të mund të përfitojnë zbritje prej 15% deri në 50% në të gjitha produktet. 

Kjo ofertë speciale është në fuqi vetëm me 12 dhjetor, duke ofruar një mundësi të shkëlqyer për të blerë mobilie cilësore dhe stilin moderne që Ciao Berto ofron. 

Me moton “ne prodhojmë lumturi”, Ciao Berto synon të sjellë gëzim në shtëpitë e konsumatorëve të saj.  

Prandaj, mos humbi këtë ofertë të jashtëzakonshme të përvjetorit dhe përfitoni nga zbritjet e mëdha që Ciao Berto ka në ofertë.

Për më shumë informacione kontaktoni në: 

Facebook: Ciao Berto 

Nr.tel: 045 196 196 

E-mail: info@ciao-berto.com