Ju mund ta keni vërejtur se trendi modern i mesit të shekullit është duke u bërë gjithnjë e më popullor me kalimin e viteve dhe ka një arsye të mirë.

Reklama

Ky stil i dizajnit jep linja të pastra, dashurinë për një larmi materialesh, kthesat organike dhe përjetësinë e stilit në vetvete. Një prirje që filloi rreth mesit të viteve 1930 deri në mes të viteve 1960 po vazhdon t’i tërheqë pronarët e shtëpive të sotme.

Karakteristikat e një modeli modern të mesit të shekullit

Disa karakteristika të spikatura të një shtëpie moderne të mesit të shekullit përfshijnë një pamje klasike, me linja të pastra dhe rrëmujë minimale.

Reklama

  • Linja të paqarta, të hijshme

  • Funksionaliteti

  • Zbukurimi minimal

  • Eksplorimi i materialeve dhe strukturave të ndryshme organike

Mobilimi me stilin modern të mesit të shekullit

Edhe pse ky është një stil shumë i kërkuar për dizajnin, ju mund të gjeni pjesë unike të orendive dhe dekoreve që në të vërtetë përshtaten me stilin e jetës dhe buxhetin tuaj.

Reklama

Këtu janë disa këshilla për të marrë parasysh kur zbatoni një dizajn modern të mesit të shekullit në shtëpinë tuaj.

Merrni kohën tuaj

Nëse nuk keni buxhet për një rimodelim të plotë, nuk është turp të merrni kohën tuaj. Çelësi për të gjetur pjesë të shkëlqyera për shtëpinë tuaj kërkon durim dhe këmbëngulje. Shpesh, ju do të gjeni pjesë të shkëlqyera për shtëpinë tuaj që mund të kenë nevojë vetëm pak prekje. Me një veprim të vogël, do të keni ato pjesë të ëndrrave shumë më shpejt, pa shpenzuar shumë.

Reklama

Përzieni të vjetrën dhe të renë

Jepini shtëpisë tuaj një kombinim të gjetjeve të cilësisë së mirë, si dhe pjesëve që tashmë i keni në dorë. Çelësi është krijimi i një ekuilibri vizual që është i natyrshëm dhe i menduar mirë. Rezultati përfundimtar i stilit tuaj të ri duhet të ndihet i hapur, funksional dhe personal. Kërkoni mobile klasike moderne për të përmbledhur këtë estetikë.

Reklama

Jini fleksibël

Me mobilet tuaja ekzistuese, mos u bëni të shpejtë për të hedhur gjithçka jashtë. Merrni parasysh rregullimin e pjesëve për t’i dhënë atyre jetë të re. Artikujt e zakonshëm në shtëpinë tuaj që lehtë mund të kthehen në një pamje moderne të mesit të shekullit përfshijnë: tavolinën e kafesë, tavolinat fundore, tryezën e ngrënies, karriget, madje edhe dollapët dhe raftet.

Reklama

Shumica e shtëpive moderne të mesit të shekullit kanë vija të bardha të pastra, por duke shtuar pak prekje të shkëlqimit si një letër-muri shkëlqyese në një model të shtypur për një mur të theksuar, pamja e tërë bashkohet bukur, duke shfaqur stilin dhe personalitetin tuaj unik.

Për fat të mirë, dizajni modern i mesit të shekullit nuk po shkon askund, së shpejti. Bëni gjërat ngadalë dhe shtoni në shtëpinë tuaj të tanishme disa nga këshillat e lartpërmendura dhe zhytuni në ato ujëra moderne të mesit të shekullit. /Telegrafi/

Reklama