Kryeministri Zoran Zaev sot në Samitin “Maqedonia 2025” tha se përpjekjet e Qeverisë në planin afatgjatë kanë për qëllim krijimin e një ambienti të qëndrueshëm dhe të parashikueshëm të biznesit për zbatimin e projekteve të investimeve.

“Sundimi i ligjit dhe lufta kundër krimit, korrupsionit dhe ryshfetit, si dhe lufta kundër ekonomisë së zezë, janë një nga angazhimet tona kryesore. E gjithë kjo do të garantojë sigurinë e investimeve.

Puna e proceseve ekonomike është prioriteti më serioz e Qeverisë, duke i dhënë rëndësi serioze aspektit shëndetësor dhe proceseve integruese me BE-në, në mënyrë që të sigurohet siguria ekonomike e qytetarëve”, tha Zaev./Telegrafi/