Me kërkesë të prindërve fëmijëve të vrarë tek Liqeni i Smilkovcës në prill të vitit 2012, në seancën e sotme për rastin “Monstra” në Gjykatën Penale duhet të dëshmojë lideri i LSDM-së, Zoran Zaev.

Në seancë është lëshuar inçizimi i seancës kuvendare, në të cilën Zaev flet për rastin “Monstra” si përgjigje ndaj përgjigjes ndaj deputetit Zoran Ilioski.

Rastin “Monstra” e udhëheq gjyqtari Ognen Stavrev, ndërsa përfaqësues të akuzës janë prokurorët Fatime Fetai dhe Gavril Gubevski./Telegrafi/