LAJMI I FUNDIT:

“World of Warcraft” me risi, video-loja do të zgjasë të paktën edhe 20 vjet të tjera

“World of Warcraft” me risi, video-loja do të zgjasë të paktën edhe 20 vjet të tjera

Blizzard njoftoi se kapitulli i ri i video-lojës, World of Warcraft do të “na dërgojë në 20 vitet e ardhshme të aventurës”.

Ky kapitull do të quhet “The Worldsoul Saga”, dhe do të përbëhet nga tre zgjerime, të cilat do të quhen “The War Within”, “Midnight” dhe “The Last Titan”.

E para nga këto tre, “The War Within”, na dërgon në mbretërinë nëntokësore të Azeroth, ku do të takojmë raca të reja dhe do të vizitojmë zona të reja, si “The Ringing Deeps” ose “Isle of Dorn”. Ky zgjerim është planifikuar për vitin 2024.


Tjetri, “Midnight”, na kthen në Botën e Vjetër, ndërsa në ekspansionin “The Last Titan” shkojmë në Northrend për të dëshmuar kthimin e Titanëve në Azeroth.

Blizzard po tregon se është serioz në lidhje me zgjatjen e WoW, pavarësisht faktit se nuk është më videoloja më e njohur MMORPG në botë. /Telegrafi/