Krimi makabër në Fier ku Klodian Çalamani vrau dhe groposi vogëlushin 8-vjeçar ishte një ngjarje e paralajmëruar.

Banorët e fshatit e përshkruajnë autorin si shumë problematik, i cili më herë ka kryer edhe dënim me burg.

Një prej tyre ka zbuluar një tjetër krim të rëndë të 38-vjeçarit. Një banor tha për mediat se Çalamani i ka përdhunuar gruan dhe e ka denoncuar për këtë ngjarje të rëndë, por e kanë liruar.

“Të tëra të këqijat i ka. E kam djalin e mikut tim. Ka qenë problematik, i ka të gjitha moralet e këqija, kurvar, hajdut. Siç ka qenë i ati është edhe i biri. E kemi përzënë nga shtëpia, qe kam çuar dhe në polici. Më ka bërë edhe mua një gjest te shtëpia. Donte të përdhunonte gruan time, ka ndodhur pasi dola nga burgu edhe vetë. Ai të tëra të këqijat i ka. Nuk thashë unë, më përdhunoi gruan, çfarë do të bëjë më. Një çupë e kapi me disa veta. Ai është kriminelAi është kriminel, do varur, ligji ti japë firmat e të gjithë fshatit.

Bridhte me biçikletë  tij, bën vaki që i ka marrë edhe lekë dhe e ka vrarë në bahçe. Aq logjikon. Nuk u dënua për gruan time, sepse nuk kishte shumë që kishte dalë. Unë e denoncova, e rrahën dhe nuk i bënë gjë. Edhe frikë kemi pasur se ai është njeri i paparë duhet varur me sesbën, mendimi im dhe i tërë fshatit është ky. Mbante edhe thika, hanxharë me vete,” u shpreh ai.

Ngjarja e djeshme ka shokuar opinion publik. Reagimet janë të shumta, ku kërkojnë dënim maksimal për autorin përfshirë edhe atë me vdekje./AbcNews Albania