Premia kryesore është “Peugeot 108” por jo dhe e vetmja… 2x trotineta, 2x Led TV, 10x vouchera në vlerë 20€, 5x vouchera në vlerë 50€.

Disa prej tyre do të shpërdahen në rrjete sociale (facebook dhe instagram) ndërsa për t’u bërë pjesë e premisë së madhe, duhet të vizitoni njërën nga pikat tona dhe të bleni mbi 10€ duke pasur së paku një produkt nga brendet pjesëmarrëse.

Vipros Market gjendet në Prishtinë me tri lokacione:

– Dragodan (Rr. Ahmet Krasniqi)
– Bregu i Diellit (Rr. Gazmend Zajmi)
– Rruga B (Rr. Jakovë Xoxa)

Vlen të ceket se së shpejti, Vipros Market do të hap lokacione të reja në disa lagje të Prishtinës.

Por më e mira është se porositë në market mund të bëhen edhe ONLINE përmes aplikacionit “Hajde App” dhe çdo porosi vjen brenda 60 minutave.

Provoje dhe BINDU!

Aty mund të gjeni pemë ekzotike dhe perime çdoherë të freskëta.