Një person në Ferizaj ka raportuar në Polici se persona të panjohur me forcë kanë depërtuar në shtëpinë e tij me ç ‘rast kanë vjedhur stoli ari dhe para të gatshme.

Njësitë policore kompetente janë në hetim të rastit.

Rasti ka ndodhur gjatë ditës së djeshme.