Gjithnjë e më shumë pronarë të Tesla po demonstrojnë në Twitter se sa mirë automjetet e tyre lundrojnë nëpër zonat e përmbytura.

Një shofer i Tesla nga Kina së fundmi ndau një video në Twitter duke treguar Modelin e tij 3 duke lundruar në ujë.

Ai papritmas ishte gjendur në një rrugë të përmbytur ku automjetet e tjera ishin ndalur.

Në përgjithësi, gjithnjë e më shumë shoferë të Tesla – veçanërisht nga Azia – po demonstrojnë  “mënyrën e ngasjes” së Tesla-s së tyre në mediat sociale.

Disa nga videot kanë mijëra pëlqime.

Në Kinë dhe vende të tjera, përmbytjet nuk janë të pazakonta: Sipas Teslarati, dhjetëra uragane dhe tajfunë janë të zakonshëm atje çdo vit. /Telegrafi/