0Shares

Dita Ndërkombëtare e Gruas festohet për çdo vit me 8 mars. Në vende të ndryshme të botës por edhe në Kosovë, fokusi i festimit të kësaj dite i jepet respektit, vlerësimit dhe dashurisë ndaj grave.

Mirëpo kësaj radhe në Kosovë zinxhiri modern i supermarketeve Super Viva me brendet e saj të restauranteve POMO dhe pjekurinave PANPAN kanë realizuar një befasi krejt origjinale dhe unike për të falënderuar dhe uruar të gjitha femrat e posaçërisht nënat të cilat çdo ditë punojnë në këtë institucion për të sjellë produktet, shërbimet, dhe ofertat më të mira në treg.

Marrë parasysh që në Super Viva dhe brendet e saj POMO dhe PANPAN shumica e të punësuarve janë femra e shumë prej tyre nëna, dhe duke e ditur rolin e fuqishëm të tyre në fuqizimin e biznesit, menaxhmenti ka menduar që sado pak të krijojmë një befasi falënderimi për disa nga nënat të cilat punojnë në Super Viva.

“Ne nuk kemi gjetur dhuratë më të vlefshme se fëmijët e tyre, për t’iu dhuruar atyre emocion, dhe për t’ju treguar se sa të vlefshme dhe të rëndësishme janë ato për familjet e tyre, dhe biznesin tonë. Ndaj ne kemi filmuar fëmijët e tyre krejtësisht fshehtas nga nënat, dhe kemi marrë urimet, falënderimet, dhe emocionet e tyre, pastaj ne kemi ftuar këto nëna gjatë orarit të punës duke mos ju treguar për befasinë, dhe ju kemi prezantuar këto video të fëmijëve të tyre, të cilat kanë qenë vërtet plotë emocion, gjithashtu për të mos u ndalur me befasi ne kemi sjellë edhe fëmijët e këtyre nënave, protagonistet e videove në vendet e tyre të punës dhe në fund të secilës video ne i kemi takuar ata së bashku duke ju dhuruar dhurata dhe falënderime të pafundme.” Janë shprehur zyrtarë të kësaj kompanie.

Për më tepër shikoni videot.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)