Këtë javë “Ins Netz” kryen një eksperiment. 

Një kanal në YouTube shpesh bën eksperimente të ndryshme, dhe kësaj radhe në ‘menunë’ e tyre ishte edhe një Opel Corsa.

Ata hedhin makinën nga një lartësi prej 45 metrash dhe e hedhin në një trampolinë, transmeton Telegrafi.

Makina pëson dëme të konsiderueshme kur bie poshtë.

Për të parë se çfarë ndodh nëse lëshoni një makinë nga 45 metra në trampolinën më të fuqishme në botë shikojeni videon. /Telegrafi/